Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profesorul Carla Sora, creatorul minților deschise
27.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3241

Județul Olt are elevi de excepție, însă fără un dascăl pasionat, performanța nu ar fi posibilă. Premiată la Gala Campionilor pentru rezultatele obținute în calitate de dascăl, profesorul Carla Sora este și un model de urmat pentru toți elevii ei.


Județul Olt se poate mândri cu rezultate de excepție în domeniul educației. Dascăli pasionați de ceea ce fac, înclinați către lucrul cu copiii, ies ușor în evidență. Facem astăzi cunoștință cu profesorul de geografie de la Liceul cu Program Sportiv, Carla Sora.
Creativă și atentă la necesitățile copiilor din zilele noastre, dascălul spune că reușește să le capteze atenția și să le insufle pasiunea pentru geografie prin colaborare, prin jocuri și prin proiecte inedite.
Pentru copii, ora de geografie este cu totul diferită față de alte materii. Elevii sunt antrenați în timpul orelor într-un dialog captivant. Astfel, profesorul le deschide elevilor apetitul pentru cunoașterea tainelor geografiei.
Obiectivele pe care Carla Sora le are îi vizează tot pe copii. Își dorește ca elevii ei să fie din ce în ce mai curioși și să realizeze că geografia nu este doar o materie, ci este tot ceea ce ne înconjoară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE