Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Irina Perianu, prietenul de la catedră
21.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4600

Premiată la Gala Campionilor 2020 pentru rezultatele excepționale obținute în calitate de dascăl, profesorul Irina Perianu este și un model de inspirație pentru toți elevii ei. Copiii o văd ca pe o mamă, iar grija și iubirea pe care le-o poartă, îi ajută să atingă cele mai înalte culmi ale succesului.


Dascăl, prieten și mamă – așa o văd elevii pe Irina Perianu, profesorul de Limba și Literatura Română de la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Este pasionată de literatură și iubește copiii, iar aceste lucruri o ajută să spargă barierele orelor de curs și să pătrundă în inimile prietenilor ei. Și totuși, cine este Irina Perianu?

Inventivă și înzestrată cu un tact pedagogic modern, dascălul spune că reușește să le capteze atenția și să le insufle pasiunea elevilor prin jocuri.
Elevii vorbesc la superlativ atunci când sunt întrebați despre profesorul lor de suflet. Ora de română, pentru ei, este relaxantă și participă cu drag la toate activitățile interactive pe care Irina Perianu le face la clasă.
Pregătirea alături de profesorul de română de la Minulescu, le-a permis copiilor să cunoască bine și omul Irina Perianu. Timpul petrecut împreună a creat legături strânse, iar elevii o văd ca pe o mamă.
Obiectivele pe care Irina Perianu le are îi vizează tot pe „copiii ei”. Vrea ca prietenia și apropierea față de elevi să îi ajute să obțină ușor noi performanțe, pe parcursul acestui an școlar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020