Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tradițiile, reînviate la Colegiul Minulescu
17.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 171

Micuții de la Colegiul Național ,,Ion Minulescu” păstrează tradițiile. Alături de învățătoarea lor, au mers cu colindul în toată luna decembrie la mai multe instituții din Slatina. În acest fel, tânăra generație învață într-un mod creativ datinile din moși-strămoși.


În luna decembrie, elevii unei clase de la Colegiul Național ,,Ion Minulescu” au vizitat mai multe instituții din municipiul Slatina pentru a colinda. Ajutați de învățătoarea lor, aceștia au pregătit mai multe cântece tradiționale și au învățat despre datinile românești. Faptul că au fost priviți de atâția oameni i-a făcut pe copii să se simtă onorați. Ușor-ușor, au depășit emoțiile și s-au bucurat de fiecare clipă de atenție.
Aceste acțiuni au fost realizate în cadrul unui proiect al unei asociații de tineret din Ungaria, iar, în cazul în care vor fi câștigători, copiii vor avea parte de o vacanță în Croația.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020