Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tradițiile, reînviate la Colegiul Minulescu
17.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 190

Micuții de la Colegiul Național ,,Ion Minulescu” păstrează tradițiile. Alături de învățătoarea lor, au mers cu colindul în toată luna decembrie la mai multe instituții din Slatina. În acest fel, tânăra generație învață într-un mod creativ datinile din moși-strămoși.


În luna decembrie, elevii unei clase de la Colegiul Național ,,Ion Minulescu” au vizitat mai multe instituții din municipiul Slatina pentru a colinda. Ajutați de învățătoarea lor, aceștia au pregătit mai multe cântece tradiționale și au învățat despre datinile românești. Faptul că au fost priviți de atâția oameni i-a făcut pe copii să se simtă onorați. Ușor-ușor, au depășit emoțiile și s-au bucurat de fiecare clipă de atenție.
Aceste acțiuni au fost realizate în cadrul unui proiect al unei asociații de tineret din Ungaria, iar, în cazul în care vor fi câștigători, copiii vor avea parte de o vacanță în Croația.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020