Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Titulescu” intră în competiția roboților
17.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 986

După ce am făcut o vizită la cluburile de robotică de la Colegiile ,,Ion Minulescu” și ,,Radu Greceanu”, a venit și rândul celor de la Titulescu să ne arate că fac pași importanți în acest domeniu. TituRobo este noua echipă care trage tare în această competiție tot mai acerbă în rândul tinerilor. Ambițiile lor sunt mari, iar obiectivul stabilit este accederea la competițiile naționale.


Oltul investește în micile genii ale tehnologiei. Robotica și High Tech-ul scoate la iveală tot mai mulți elevi pasionați și creativi. Liceul Teoretic ,,Nicolae Titulescu” se înscrie în cursa pentru cei mai competitivi roboți
Povestea lor este una specială. Nu au sponsori, iar pentru a face rost de bani pentru piese, colegii lor organizează tot felul de activități cultural-educative. Faptul că nu sunt singuri pe acest drum și au parte de atâta susținere din partea celorlalți elevi, le dă putere și încredere în forțele proprii, iar anul acesta vor da tot ce au mai bun.
Competiția începe să ia amploare atât la nivel local, cât și județean, iar, în viitor, Oltul ar putea fi un promotor important al viitoarelor genii ale roboticii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020