Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Titulescu” intră în competiția roboților
17.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1066

După ce am făcut o vizită la cluburile de robotică de la Colegiile ,,Ion Minulescu” și ,,Radu Greceanu”, a venit și rândul celor de la Titulescu să ne arate că fac pași importanți în acest domeniu. TituRobo este noua echipă care trage tare în această competiție tot mai acerbă în rândul tinerilor. Ambițiile lor sunt mari, iar obiectivul stabilit este accederea la competițiile naționale.


Oltul investește în micile genii ale tehnologiei. Robotica și High Tech-ul scoate la iveală tot mai mulți elevi pasionați și creativi. Liceul Teoretic ,,Nicolae Titulescu” se înscrie în cursa pentru cei mai competitivi roboți
Povestea lor este una specială. Nu au sponsori, iar pentru a face rost de bani pentru piese, colegii lor organizează tot felul de activități cultural-educative. Faptul că nu sunt singuri pe acest drum și au parte de atâta susținere din partea celorlalți elevi, le dă putere și încredere în forțele proprii, iar anul acesta vor da tot ce au mai bun.
Competiția începe să ia amploare atât la nivel local, cât și județean, iar, în viitor, Oltul ar putea fi un promotor important al viitoarelor genii ale roboticii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020