Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Competiția roboților, la „Radu Greceanu”
15.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 217

Roboții tinerilor liceeni de la Radu Greceanu prind contur, iar rezultatele muncii lor încep să se vadă. Creațiile lor se dezvoltă și se îmbunătățesc pe zi ce trece, mai ales că se apropie de primul test cu adevărat important – Regionala de robotică. Ambele echipe înscrise în acest concurs lucrează de zor la ultimele retușuri.


Domeniile de robotică și de High Tech sunt din ce în ce mai atractive pentru tinerii slătineni. Așa se face că la Colegiul Național ,,Radu Greceanu” există două astfel de cluburi, iar competiția dintre ele este una acerbă. Cei de la Robotica CNRG, cu ceva mai multă experiență în spate, sunt deja familiarizați cu tehnologiile, iar crearea unui robot de la zero nu mai reprezintă o necunoscută.
Și cei de la Engineerds se pot lăuda cu un robot interesant. Aflați la primul contact direct cu acest domeniu, produsul lor a depășit aproape toate așteptările.
Pentru ei urmează o competiție oficială importantă. Ambele echipe se pregătesc din greu pentru etapa regională a concursului de robotică și speră să ajungă la faza națională.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE