Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambasadorii Erasmobility
15.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 178

Liceul Tehnologic ,,Alexe Marin” este un ambasador în adevăratul sens al cuvântului, când vine vorba de promovarea programelor Erasmobility. Acest proiect este derulat în parteneriat cu alte 7 state europene și are ca scop creșterea gradului de participare a elevilor proveniți din medii dezavantajate. Prima reuniune a avut deja loc în Germania, la Bremen.


S-a lansat proiectul „Erasmobility Platform”, iar Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din municipiul Slatina este una dintre unitățile de învăţământ partenere, alături de alte școli din Spania, Irlanda, Belgia, Ţara Galilor, Franţa, Portugalia, Anglia şi Grecia.
Proiectul urmărește dezvoltarea și adaptarea platformei la particularitățile fiecărei țări, astfel încât să încurajeze schimburi de experiență între elevi din zone diferite. Prima reuniune a avut loc în Germania, iar participanții au căzut de acord ca aceste activități să se axeze în special pe elevii proveniți din medii dezavantajate.

Liceul Tehnologic ,,Alexe Marin” este prima unitate de învățământ din România care a aderat la acest proiect. Ulterior, s-au înscris alte 33 de centre de formare profesională din țară. Totuși, acest număr este departe de cel al statelor partenere, unde gradul de participare este de ordinul sutelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE