Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii, implicați în proiecte educative
11.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 284

Edupurtus continuă seria de activități Erasmus. Proiectul de suflet al asociației, ,,Arta împotriva violenței” s-a aflat ieri la ultima activitate. Asociația cultural-educativă din Slatina, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,Ion Minulescu”, a desfășurat o conferință pentru a disemina rezultatele proiectelor sale europene.


Sala principală a Bibliotecii Județene ,,Ion Minulescu” a fost ieri locul de întâlnire al Asociației Edupurtus. Proiectul ,,Arta împotriva violenței” a oferit participanților la schimburile de bune practici, competențe și motivații noi de a folosi arta în scopul educației și reducerii comportamentelor agresive în rândul adolescenților
Al doilea proiect al asociației, intitulat ,,TIC și mijloace media în serviciul educației incluzive”, a oferit formatorilor asociației tehnici de folosire a instrumentelor TIC și ale programelor creative oferite de evoluția în domeniul IT.
Proiectele de tip Erasmus + vor continua și în anii următori. Asociația Edupurtus are în plan încă 3 proiecte europene ce au ca scop educația interculturală și incluzivă a tinerilor slătineni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE