Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Calificări noi la Școala Sanitară
11.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4121

Este oficial! Școala Postliceală Sanitară Slatina va avea două noi calificări: cosmetician și tehnician maseur. Unitatea de învățământ de stat a obținut deja autorizarea, iar din toamnă, când va începe anul școlar 2020-2021, tinerii care doresc să obțină una dintre cele două calificări, se pot înscrie la cursuri.


Două noi calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur, vor fi introduse în oferta de școlarizare a Școlii Postliceale Sanitare din Slatina, de anul următor. Conducerea unității de învățământ anunță că a obținut deja autorizare în urma vizitei comisiei ARACIP, care a dat avizul pentru înființarea acestor două calificări la Școala Postliceală, singura școală de stat din județul Olt.
Au fost deja amenajate și clasele pentru noile calificări. Pentru început, sălile de curs au dotările minime obligatorii, urmând ca de la anul să aibă toate echipamentele necesare pentru ca elevii ce vor să devină cosmetician sau tehnician maseor, să obțină aceste calificări în cele mai bune condiții.
Școala Postliceală Sanitară Slatina oferă acum șase calificări: asistent medical generalist, asistent medical de laborator, asistent medical balneofiziochinetoterapie și asistent medical de farmacie, plus cele două noi calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur. Anual, aproape 500 de elevi frecventează cursurile acestei unități de învățământ .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020