Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Calificări noi la Școala Sanitară
11.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4423

Este oficial! Școala Postliceală Sanitară Slatina va avea două noi calificări: cosmetician și tehnician maseur. Unitatea de învățământ de stat a obținut deja autorizarea, iar din toamnă, când va începe anul școlar 2020-2021, tinerii care doresc să obțină una dintre cele două calificări, se pot înscrie la cursuri.


Două noi calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur, vor fi introduse în oferta de școlarizare a Școlii Postliceale Sanitare din Slatina, de anul următor. Conducerea unității de învățământ anunță că a obținut deja autorizare în urma vizitei comisiei ARACIP, care a dat avizul pentru înființarea acestor două calificări la Școala Postliceală, singura școală de stat din județul Olt.
Au fost deja amenajate și clasele pentru noile calificări. Pentru început, sălile de curs au dotările minime obligatorii, urmând ca de la anul să aibă toate echipamentele necesare pentru ca elevii ce vor să devină cosmetician sau tehnician maseor, să obțină aceste calificări în cele mai bune condiții.
Școala Postliceală Sanitară Slatina oferă acum șase calificări: asistent medical generalist, asistent medical de laborator, asistent medical balneofiziochinetoterapie și asistent medical de farmacie, plus cele două noi calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur. Anual, aproape 500 de elevi frecventează cursurile acestei unități de învățământ .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020