Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Calificări noi la Școala Sanitară
10.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4729

Este oficial! Școala Postliceală Sanitară Slatina va avea două noi calificări: cosmetician și tehnician maseur. Unitatea de învățământ de stat a obținut deja autorizarea, iar din toamnă, când va începe anul școlar 2020-2021, tinerii care doresc să obțină una dintre cele două calificări, se pot înscrie la cursuri.


Două noi calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur, vor fi introduse în oferta de școlarizare a Școlii Postliceale Sanitare din Slatina, de anul următor. Conducerea unității de învățământ anunță că a obținut deja autorizare în urma vizitei comisiei ARACIP, care a dat avizul pentru înființarea acestor două calificări la Școala Postliceală, singura școală de stat din județul Olt.
Au fost deja amenajate și clasele pentru noile calificări. Pentru început, sălile de curs au dotările minime obligatorii, urmând ca de la anul să aibă toate echipamentele necesare pentru ca elevii ce vor să devină cosmetician sau tehnician maseor, să obțină aceste calificări în cele mai bune condiții.
Școala Postliceală Sanitară Slatina oferă acum șase calificări: asistent medical generalist, asistent medical de laborator, asistent medical balneofiziochinetoterapie și asistent medical de farmacie, plus cele două noi calificări, respectiv cosmetician și tehnician maseur. Anual, aproape 500 de elevi frecventează cursurile acestei unități de învățământ .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE