Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul Titulescu, un secol de educație
06.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 554

Una dintre cele mai prestigioase școli din județ, Liceul Teoretic ,,Nicolae Titulescu” a sărbătorit un secol de existență. Într-o atmosferă înălțătoare, mai multe generații de elevi și-au dat întâlnire în templul creator de dascăli.


Înființat în urmă cu 100 de ani, drept Școala Normală ,,Preda Buzescu”, astăzi Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu“ este o unitate de învăţământ etalon a judeţului. Generații întregi care au predat și studiat aici, s-au revăzut în incinta amfiteatrului școlii, depănând cu drag amintiri din viața lor de elev sau din cea profesională.
Participanții la manifestările de sărbătoare au putut urmări mai multe programe artistice realizate de prichindeii școlii.
Pe lângă dascăli și elevi, mai multe personalități ale județului au onorat cu prezența sărbătoarea centenară a Liceului ,,Nicolae Titulescu”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020