Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul A.I. Cuza, un secol de performanțe
02.12.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 116

Una dintre cele mai prestigioase școli din județ, Liceul Teoretic „A.I. Cuza” din Corabia a sărbătorit un secol de existență. Într-o atmosferă înălțătoare, mai multe generații de elevi și-au dat întâlnire în orășelul de la malul Dunării, să rememoreze clipele frumoase, petrecute pe băncile școlii.


Liceul Teoretic ,, A.I. Cuza” și-a deschis porțile pentru foștii elevi și profesori, cei care au scris istoria celor 100 de ani de existență în peisajul educațional românesc. Au fost emoții mari pentru toți cei care au trecut pragul școlii, în acest moment istoric.
Și astăzi, Liceul Teoretic A.I. Cuza este o instituție de învățământ valoroasă, cu dascăli dedicați și elevi care duc mai departe cu mândrie numele școlii lor.
La împlinirea unui secol de educație, conducerea liceului a dezvelit o placă comemorativă.
Participanții la manifestările ocazionate de aniversarea liceului corăbian au urmărit un scurt film care a adus în actualitate oamenii care au scris istoria acestei unități de învățământ.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020