Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai bine hrăniți la școală
12.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 625

Programul ,,Cornul și laptele” și-a diversificat paleta de produse oferite. În ultimii ani, Guvernul a dispus distribuirea de biscuiți, iaurturi, fructe și chiar legume, iar pâinea este, mai nou, din făină integrală. În județul Olt, peste 30.000 de copii beneficiază de acest program.


Programul „Cornul și laptele” prevede acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de fructe și legume proaspete, lapte și produse lactate și de produse de panificație. Pentru mulți copii, acest proiect are o contribuție importantă la alimentația lor zilnică, deoarece le asigură o bună parte din doza necesară de fructe, legume și lactate.

Unitățile de învățământ școlar și preșcolar sunt mulțumite de acest program, iar legea pare să fie bine structurată. Grădinița cu Program Normal nr.3 este un exemplu de bune practici. Conducerea unității spune că s-au făcut toate eforturile pentru ca standardele de păstrare și depozitare a produselor să fie respectate cu strictețe. În acest fel, copiii vor beneficia de produse de calitate și se vor putea bucura din plin de alimentele primite.
Programul ,,Laptele și cornul” este unul din proiectele sociale de impact ale sistemului de învățământ din România. Peste 2 milioane de copii beneficiază anual de aceste produse, care, pentru cei din comunitățile defavorizate, reprezintă o masă consistentă. Mai ales că în ultimii ani, autoritățile au diversificat meniul copiilor, oferindu-le și alte produse.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE