Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiect Erasmus împotriva violenței
07.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 364

Asociația Edupurtus a organizat ultima întâlnire din cadrul proiectului Erasmus, ,,Arta împotriva violenței”. Participanți din Italia, Franța, Spania, Bulgaria și Polonia au venit la Slatina pentru a vedea o parte din ceea ce înseamnă implicarea tinerilor în promovarea tradițiilor românești. Evenimentul a avut loc la Colegiul Național ,,Radu Greceanu”.


,,Arta împotriva violenței” este un proiect Erasmus+, destinat tinerilor din 6 țări europene, pe tema folosirii artei în educarea tinerilor, pentru a reduce comportamentele agresive. Asociația Edupurtus din Slatina este inițiatoarea acestui proiect cu parteneri din Franța, Italia, Spania, Polonia și Bulgaria.
Atât tinerii, cât și profesorii au împărtășit experiențe unice, plăcute, în care arta le-a permis să depășească orice fel de bariere.
Pentru implementarea proiectului, Asociația Edupurtus a avut ca parteneri Școala Gimnazială ,,George Poboran”, Colegiul Național ,,Radu Greceanu”, Liceul Tehnologic ,,Petre S. Aurelian”, Liceul Tehnologic Izvoarele și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională al ISJ Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE