Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Asta Vreau Eu!”, la Alexe Marin
05.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 278

Proiectul educațional „AVE- Asta Vreau Eu!” a fost lansat astăzi, la Slatina. Reprezentanți ai unor instituții județene și cadre didactice de la mai multe școli gimnaziale au discutat despre educarea și orientarea în carieră a elevilor în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă. Unitățile de învățământ din Olt sunt așteptate să se înscrie în acest program.


Proiectul „AVE- Asta Vreau Eu!” al cărui obiectiv principal este orientarea elevilor în carieră dar și conștientizarea acestora cu privire la riscurile de la locul de muncă a demarat astăzi la Slatina. Liceul Tehnologic „Alexe Marin ” a fost gazda primei etape a acestui program educațional.
În cadrul simpozionului, organizatorii au explicat cât de utile sunt astfel de întâlniri, care au rolul de a-i familiariza pe tineri cu cerințele din domeniul siguranței și sănătății muncii.
Partenerii proiectului sunt Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt și Inspectoratul Școlar Județean Olt. Reprezentanții „AVE-Asta Vreau Eu!” își doresc să se alăture proiectului cât mai mulți tineri, fie că sunt din mediul urban sau din cel rural. Activitățile se vor desfășura pe o perioadă de nouă luni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE