Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor ca vocea lor să fie auzită
31.10.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 180

Consiliul Elevilor este o structură consultativă și partener al unității de învățământ, care reprezintă interesele elevilor nivelul atât la nivel școlar, cât și județean sau chiar național. Consiliul îşi propune să îi introducă pe elevi în viaţa societății, iar fiecare proces important al democraţiei este regăsit în funcţionarea acestei structuri.


Scopul Consiliului Elevilor este dezvoltarea gradului de asociativitate şi responsabilizare socială în rândul tinerilor şi asigurarea unui climat educațional democratic şi de calitate. De aceea, ei pun mare preț pe ideea de apărare a intereselor, iar astăzi președinții elevilor din fiecare școală din județ și-au ales reprezentanții. Pentru ei, acest proiect este foarte important, iar cei care au ocupat funcții în anii anteriori au numai cuvinte la superlativ despre experiența lor în cadrul Consiliului Județean al Elevilor.
Cunoașterea drepturilor omului și interpretarea corectă a lor, dezvoltarea abilităților personale și a spiritului civic, sunt doar câteva din beneficiile pe care participarea în aceste foruri decizionale le oferă.
Misiunea consiliului este de a asigura un mediu propice dezvoltării personale, prin susținerea voluntariatului și actiunilor pliate pe nevoile și interesele lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE