Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor practica o meserie pentru o zi
30.10.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 101

Fundația ,,Terre des hommes – Elvetia”, împreună cu partenerii săi, organizează, în perioada 18-22 noiembrie 2019, a VIII – a ediție a campaniei dedicate copiilor ,,Ziua Stafetei” . Obiectivul principal este acela de a le facilita participarea la deciziile importante din viața lor și a comunității în care trăiesc.


Tinerii între 12- 18 ani vor avea ocazia să își aleagă meseria mult visată, dar nu înainte să o experimenteze. Coordonatorii lor, profesori, îi ajută să găsească mentori care să-i primească pentru câteva ore la ei la serviciu. Mentorul pregătește ziua pentru copil, așa încât acesta să vadă cu adevărat ce înseamnă profesia aleasă. El va ghida tinerii pe parcursul zilei și chiar va încuraja implicarea lor în luarea deciziilor.
Copiii așteaptă acest proiect cu sufletul la gură. Ideea de a fi jurnalist, avocat, polițist sau chiar medic, i-a determinat să se înscrie încă din prima zi a perioadei.
„Ziua Ştafetei” este celebrată în fiecare an, în apropierea Zilei Internaționale a semnării Convenției privitoare la Drepturile Copilului. Ziua de „lucru” a unui copil poate dura între 2-6 ore, iar siguranța acestuia la locul de muncă va fi verificată de către un însoțitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE