Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți deschise la LPS Slatina
24.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 902

A fost Ziua porților deschise la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Unitatea a invitat toți preșcolarii care doresc să studieze și să practice un sport aici să cunoască dascălii și să vada ce inseamna sa fii scolar. Vizitatorii au participat la diferite ateliere, s-au jucat, iar cei mai curajoși dintre aceștia au luat parte la câteva demonstrații de judo.


Liceul cu Program Sportiv Slatina a fost luat cu asalt de sute de preșcolari și părinții lor, care au vrut să vadă condițiile și modul de predare în această școală. Ei au avut ocazia să viziteze spațiile destinate clasei pregătitoare dar și sălile de sport din care au ieșit campioni, fie că vorbim de tenis de masă, judo sau lupte greco-romane. Gazdele, vesele și primitoare, au pregătit mai multe surprize pentru vizitatori.
Viitorii școlari au fost extrem de încântați de școală, mulți dintre ei exprimându-și dorința de a studia aici, dar și de a practica un sport.
Atractive au fost și demonstrațiile sportive realizate de elevii de aici, iar cei mai curajoși dintre cei prezenți au învățat rapid câteva scheme de judo.
Pentru anul școlar 2020-2021, la Liceul cu Program Sportiv sunt disponibile 75 de locuri pentru clasa pregătitoare, viitorii elevi beneficiind și de programul after school.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE