Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Toamna se numără bobocii
09.10.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 145

Perioadă încărcată pentru instituțiile de învățământ pre-universitar - Liceele slătinene se pregătesc pentru tradiționalele baluri ale bobocilor. Elevii claselor a 9-a împreună cu profesorii coordonatori sunt în toiul pregătirilor, iar aceștia promit un spectacol impresionant pentru seara balului.


Luna octombrie este, pentru mulți, perioada în care liceele își numără bobocii. Proaspeți elevi ai ciclului pre-universitar, aceștia au nevoie de timp pentru a se obișnui cu noul statut, iar primul lor eveniment de anvergură este Balul Bobocilor. Colegiul Național ,,Ion Minulescu” se află în toiul pregătirilor, iar munca alături de boboci este grea. Profesorii coordonatori nu se plâng, colaborarea cu noii elevi insuflându-le, astfel, un aer tineresc.
Răspunsul noilor elevi a fost unul prompt. Organizatorii se declară mulțumiți de numărul mare de participanți și, spun ei, procesul de selecție nu a fost deloc ușor.
O paralelă între generații, ne arată că tinerii din zilele noastre își pun amprenta în organizarea acestor evenimente. Cu toate acestea, probele și modul de desfășurare au rămas relativ aceleași. Dacă facem un salt în timp, putem să ne amintim de balurile din perioada Epocii de Aur. Existau atunci tematici specifice, iar ca la orice concurs care se respectă, exista şi un juriu exigent, care avea dificila misiune de a alege cei mai frumoşi boboci din concurs.
Bobocii noilor generații se bucură, însă, de tehnologiile moderne apărute și de o paletă mult mai largă de momente artistice, toate acestea fiind avantajele pe care secolul 21 le poate oferi.
Organizatorii au stabilit și data marelui eveniment în acest an. Pe 29 noiembrie Colegiul Național ,,Ion Minulescu” promite bobocilor săi un nou show grandios și o seară de neuitat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE