Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Alexe Marin“, patru decenii de activitate
03.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 589

Eveniment important, astăzi, la Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Unitatea de învățământ împlinește 40 de ani de activitate, iar momentul a fost marcat într-un cadru festiv. Invitați speciali, dar și foști directori ai liceului, absolvenți și reprezentanți de la instituțiile colaboratoare s-au întâlnit, au ținut discursuri și au depănat amintiri frumoase din anii de liceu.


40 de ani de activitate. Atât a împlinit Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina, iar evenimentul a fost marcat cu invitați speciali, foști profesori și elevi ai unității de învățământ. Activitatea a început cu un moment de reculegere păstrat în memoria foștilor dascăli ai școlii.
“Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul. La sfârşit vor rămâne puţini, dar cei mai buni” Este îndemnul în care cred cei de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. De-a lungul timpului, această școală a dat nume mari societății.
La eveniment au participat și reprezentanți ai societăților de pe platforma industrială a Slatinei, care susțin clasele de învățământ dual din cadrul liceului.
În perioada 1982-1990 instituția a cunoscut o diversificare a formelor de învățământ. A fost mai întâi liceu, apoi școală profesională, școală de maiștri, școală postliceală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE