Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Palatul Copiilor își deschide porțile
11.09.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 889

Mai e puțin până când Palatul Copiilor Slatina își va deschide larg porțile. Mii de copii vor urma și anul acesta cursurile oferite de renumita școală de talente. Artă, sport sau tehnologie sunt domeniile ale căror taine le pot descoperi elevii de toate vârstele.


O amplă campanie de promovare a ofertei educaționale desfășoară Palatul Copiilor din Slatina în aceste zile. Școala va primi în clasele luminoase și spațioase peste 2.500 de copii dornici să învețe lucruri noi.
39 de cercuri vor funcționa din această toamnă la Palat, iar două dintre acestea sunt noi.
O altă noutate este introducerea unor activități educative inedite.
Deschiderea oficială a Palatului Copiilor va avea loc la începutul lunii octombrie.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020