Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viitorii asistenți medicali, din nou la școală
10.09.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 994

Început de an școlar nou și pentru elevii Școlii Postliceale Sanitare Slatina. Sute de tineri au participat ieri la festivitatea de deschidere, emoționați că și-au revăzut colegii și profesorii, dar și dornici să înceapă o nouă etapă școlară ce îi va ajuta să devină viitorii profesioniști din domeniul sănătății.


Aproape 500 de tineri urmează în prezent cursurile Școlii Postliceale Sanitare Slatina. Sunt viitorii asistenți generaliști, asistenți de laborator și de farmacie și kinetoterapeuți, iar pentru a ajunge să practice aceste meserii au ales să studieze la cea mai bună școală sanitară din județ.
Elevii de la Școala Postliceală Sanitară Slatina spun că domeniul în care studiază acum le va oferi stabilitate și siguranță profesională în viitor.
Anul acesta, în planul de școlarizare funcționează 4 clase cu locuri subvenționate de stat. Mai sunt însă disponibile locuri cu taxă într-o clasă de asistenți generaliști.
Taxa de studii pentru un an este de 2.000 lei, această sumă putând fi achitată și în două rate. Școala Postliceală Sanitară Slatina derulează și anul acesta un proiect Erasmus pentru elevii claselor de asistenți medicali generaliști. 32 de tineri vor participa la stagii de mobilitate, efectuând practică în spitale din Spania, Germania și Italia.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE