Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport modernă, la Curtișoara
10.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 461

Începând din primăvara anului viitor, elevii din Curtișoara își vor desfășura orele de educație fizică în cele mai moderne condiții. Autoritățile locale au reușit să obțină bani de la guvern pentru construirea unei săli de sport cu un teren multifuncțional.


Investițiile în educație reprezintă o prioritate pentru edilul Gheorghe Gănescu, din Curtișoara. După finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a tuturor unităților de învățământ din localitate, autoritățile au reușit să obțină o nouă finanțare, de această dată pentru dezvoltarea activităților sportive și recreative.
Zeci de muncitori lucrează zilnic la noua clădire, de care vor beneficia cei peste 200 de elevi care frecventează cursurile unităților de învățământ din localitate. Vestiare moderne, dotate cu grupuri sanitare proprii, apă curentă și dușuri sunt doar câteva dotări de care va dispune sala de sport.
În localitate sunt în derulare și alte investiții importante, pentru ca locuitorii de aici să beneficieze de un confort sporit și condiții bune de trai.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE