Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport modernă, la Curtișoara
10.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 554

Începând din primăvara anului viitor, elevii din Curtișoara își vor desfășura orele de educație fizică în cele mai moderne condiții. Autoritățile locale au reușit să obțină bani de la guvern pentru construirea unei săli de sport cu un teren multifuncțional.


Investițiile în educație reprezintă o prioritate pentru edilul Gheorghe Gănescu, din Curtișoara. După finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a tuturor unităților de învățământ din localitate, autoritățile au reușit să obțină o nouă finanțare, de această dată pentru dezvoltarea activităților sportive și recreative.
Zeci de muncitori lucrează zilnic la noua clădire, de care vor beneficia cei peste 200 de elevi care frecventează cursurile unităților de învățământ din localitate. Vestiare moderne, dotate cu grupuri sanitare proprii, apă curentă și dușuri sunt doar câteva dotări de care va dispune sala de sport.
În localitate sunt în derulare și alte investiții importante, pentru ca locuitorii de aici să beneficieze de un confort sporit și condiții bune de trai.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020