Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tehnologii noi, la început de an școlar
09.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 297

La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, din Slatina, elevii din clasele primare au avut parte de o mare surpriză, în prima zi de școală. Au aflat că vor primi câte o tabletă, pe care o vor putea folosi pentru jocuri și aplicații didactice. De anul viitor, și elevii de gimnaziu vor putea învăța cu ajutorul noilor tehnologii.


Îmbrăcați de sărbătoare, cu flori în mână, însoțiți de părinți sau bunici, elevii Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”, din Slatina, au luat parte bucuroși la deschiderea noului an școlar. Cei mai mari și-au regăsit bucuroși colegii, dar au mărturisit că și-ar fi dorit ca vacanța de vară să fie și mai lungă.
Și aici, cei mai emoționați au fost micuții de la clasele pregătitoare, care nu știau prea multe despre școală și regulile ei. Unii au venit însă hotărâți să învețe mult și bine, să ajungă oameni mari.
Conducerea școlii a gândit un proiect prin care copii din clasele II-IV să beneficieze de tablete echipate cu aplicații și jocuri didactice, dar și cu un catalog electronic.
Cu toții au fost așteptați în clase curate și primitoare, dar și cu tehnologii noi, care îi vor ajuta să învețe într-un mod mai eficient.
Pe lângă tabletele oferite elevilor, școala a mai achiziționat și laptopuri pentru toate cadrele didactice, dar și mai multe videoproiectoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE