Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vacanță educativă pentru elevii de la Școala 1
25.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 66

Micuții de la Școala Gimnazială Nr.1 din Slatina au parte de două săptămâni pline de activități educative și creative. Este o nouă ediție a „Școlii de vară”, iar profesorii au ales pentru elevii participanți module ce îi vor ajuta să-și petreacă timpul într-un mod util.


O educație de calitate, diferențiată, axată pe descoperirea și dezvoltarea potențialului copilului, o șansă dată elevilor pentru evitarea abandonului școlar. Sunt principalele obiective ale proiectului „ REcreația de vară”, un proiect implementat de conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Slatina pentru al patrulea an consecutiv.

Sunt activități la care copiii participă cu mult drag, de fiecare dată. Sunt dornici să acumuleze noi informații și totodată sunt dornici să-și petreacă vacanța de vară fără tabletă sau televizor.

Ediția a IV-a a Școlii de vară se desfășoară anul acesta în perioada 16-27 iulie. 

scoala nr.1 slatina activitati
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019