Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se visează dascăli, cu note sub 5 la Titularizare
23.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 400

S-au afișat rezultatele de la examenul de titularizare în învățământ. La nivelul județului Olt, niciun candidat nu a reușit să obțină nota maximă, 9.92 fiind cea mai mare medie. Potrivit celor de la ISJ Olt, aproximativ 22 % dintre candidați au obținut note sub 5.


Peste 300 de olteni, care au susținut examenul pentru ocuparea unui post în învățământ au aflat astăzi ce note au obținut. Pentru a putea ocupa un post de titular, candidații trebuie să obțină minim nota 7, atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă. Pentru un post de suplinitor, adică pe o perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota cinci, la cele două probe susținute. În Olt, sunt 25 de catedre disponibile, spun reprezentanții ISJ Olt.

Candidații nemulțumiți de nota obținută pot depune contestații până mâine după-amiază. Rezultatele finale se vor afișa pe 30 iulie.

În Olt, 18 candidați au reușit să obțină note peste 9.00, majoritatea la limba și literature română, iar cea mai mica notă obținuită este 1, la educație fizică și sport.  

titularizare olt rezultate
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019