Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Merită un viitor de nota 10
10.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1362

Pasiunea pentru învățătură, talentul, munca susținută și sprijinul unor profesori dedicați sunt ingredientele succesului unei eleve de nota 10. Vă prezentăm astăzi unul dintre cei 8 copiii de excepție ai județului, care au obținut anul acesta media 10 la Evaluarea Națională.


Maria Măricuțoiu este una dintre elevii de succes care fac cinste Colegiului Național Ion Minulescu. Este școala în care a descoperit primele taine ale cunoașterii, este locul în care și-a petrecut cu plăcere și pasiune cei mai frumoși ani ai copilăriei.
Finalul primilor 8 ani de studiu i-a adus Mariei încă un rezultat de excepție. Media 10 la Evaluarea Națională nu a fost o surpriză pentru nimeni, ci confirmarea firească a valorii.
Maria este extrem de talentată și creativă. În ultimii doi ani eleva a reprezentat cu succes colegiul slătinean la faza națională a olimpiadei de limba și literatura română. Cu toate acestea, a ales să studieze în continuare într-o clasă de matematică-informatică, materii de care se simte tot mai atrasă.
Adolescenta abia așteaptă să treacă la următorul nivel, să exploreze la maximum științele pe care le va studia în liceu, pentru ca, după Bacalaureat, să urmeze Facultatea de Medicină.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE