Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Merită un viitor de nota 10
10.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1111

Pasiunea pentru învățătură, talentul, munca susținută și sprijinul unor profesori dedicați sunt ingredientele succesului unei eleve de nota 10. Vă prezentăm astăzi unul dintre cei 8 copiii de excepție ai județului, care au obținut anul acesta media 10 la Evaluarea Națională.


Maria Măricuțoiu este una dintre elevii de succes care fac cinste Colegiului Național Ion Minulescu. Este școala în care a descoperit primele taine ale cunoașterii, este locul în care și-a petrecut cu plăcere și pasiune cei mai frumoși ani ai copilăriei.
Finalul primilor 8 ani de studiu i-a adus Mariei încă un rezultat de excepție. Media 10 la Evaluarea Națională nu a fost o surpriză pentru nimeni, ci confirmarea firească a valorii.
Maria este extrem de talentată și creativă. În ultimii doi ani eleva a reprezentat cu succes colegiul slătinean la faza națională a olimpiadei de limba și literatura română. Cu toate acestea, a ales să studieze în continuare într-o clasă de matematică-informatică, materii de care se simte tot mai atrasă.
Adolescenta abia așteaptă să treacă la următorul nivel, să exploreze la maximum științele pe care le va studia în liceu, pentru ca, după Bacalaureat, să urmeze Facultatea de Medicină.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019