Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
8 note de 10 la Evaluarea Națională
25.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 197

Astăzi au fost anunțate rezultatele Evaluării Naționale, iar județul Olt stă mai slab decât anul trecut la capitolul promovabilitate. 72% dintre elevii care au susținut examenul au reușit să obțină note peste 5. Opt dintre ei au reușit performanța de a lua media 10.


72,13% este procentul de promovabilitate înregistrat în județul Olt la Evaluarea Națională, însă acesta se va modifica după contestații. Elevii nemulțumiți de notele obținute au avut posibilitatea să conteste rezultatele.
La Colegiul Național Ion Minulescu a fost bucurie mare la afișarea rezultatelor. Pentru că au luat note bune care le vor asigura intrarea în clasele preferate, adolescenții se gândesc acum doar la vacanță.
Renumitul colegiu slătinean are și anul acesta rezultate excelente și conduce în topul școlilor cu elevi de nota 10 la Evaluare.
Opt elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10. Doi dintre ei au învățat în școli din mediul rural.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019