Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimul hop pentru absolvenții de a VIII-a
20.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 229

Evaluarea Națională s-a încheiat cu proba la matematică, dar emoțiile copiilor nu s-au terminat aici, mai ales că subiectele de astăzi i-au pus în încurcătură. Cei care au întâmpinat probleme la matematică stau cu teamă până la aflarea rezultatelor. Știu că o notă mică la această probă le-ar diminua șansa de a prinde un loc la liceul preferat.


Copiii din Pleșoiu și Strejești au ieșit primii din sălile de examen amenajate la Școala Gimnazială Eugen Ionescu. Subiectele la matematică le-au dat ceva bătăi de cap, dar speră că o notă mai mare la română le va asigura un loc la liceul dorit.
În acest moment important al vieții lor, elevii din mediul rural au fost încurajați și susținuți de profesori.
Nu toți copiii au avut probleme cu matematica. Unii dintre ei speră să obțină notă maximă la această probă.
Profesorii de matematică au apreciat că subiectele de anul acesta au avut un nivel mediu de dificultate, fiind asemănătoare cu cele de la simulare.
3049 de elevi din județul Olt ar fi trebuit să susțină proba la matematică. 414 dintre aceștia nu s-au prezentat, iar alți cinci au susținut evaluarea în condiții speciale.
La simularea din primăvară, în Olt, doar 40% dintre elevii de a VIII-a au reușit să obțină notă de trecere la matematică. Primele rezultate ale Evaluării Naționale vor fi afişate pe 25 iunie.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019