Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Sute de absenți la Evaluarea Națională
19.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 141

La prima probă a Evaluării Naționale susținută de elevii clasei a VIII-a, cea de limba și literatura română, aproximativ 15 % dintre elevii înscriși au lipsit. La nivelul Oltului, cinci absolvenți de gimnaziu au susținut această probă în condiții speciale.


Cu toate că s-au înscris pentru a susține examenul de Evaluare Națională, sute de olteni au lipsit ieri, din sala de examinare, de la proba scrisă la limba și literatura română. Testările au fost susținute în sălile de clasă din unitățile de învățământ, toate prevăzute cu mijloace de supraveghere audio-video.
În schimb, câțiva absolvenți de clasa a VIII-a din județul nostru au susținut această probă în condiții speciale, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt.

Evaluarea Națională continuă mâine, 20 iunie, cu proba la matematică. Examenul va începe la ora 9, elevii având la dispoziție două ore pentru rezolvarea subiectelor. Lucrările absolvenților olteni vor fi corectate într-un alt județ.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019