Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădinițe deschise în vacanța de vară
18.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 154

Chiar dacă a venit vacanța, mai multe grădinițe din Slatina vor fi deschise pe toată perioada de vară. Astfel, atât în luna iulie, cât și în luna august, părinții care nu au cu cine să își lase micuții au posibilitatea să îi aducă în unitățile de învățământ deschise.


O parte din copiii slătineni își vor petrece vacanța de vară la grădiniță. Unitățile de învățământ preșcolar vor fi deschise prin rotație, astfel încât părinții care nu au concediu să-și știe micuții în siguranță. Programul este același ca și în timpul anului școlar, iar activitățile desfășurate sunt recreative și distractive.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt au stabilit programul grădinițelor din Slatina, care vor avea porțile deschise pe perioada vacanței de vară.
Potrivit inspectorului școlar Leontina Manea, toate solicitările din partea părinților vor fi onorate.
Grădinițele cu Program Prelungit nr. 4 și 8 din Slatina vor fi închise pe toată durata vacanței, pentru că vor beneficia de lucrări de reabilitare și renovare.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019