Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au terminat cursurile, începe distracția la Eurognosi
17.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 405

Sute de copii de toate vârstele au dat startul vacanței de vară printr-un moment festiv trăit la intensitate maximă, organizat de cea mai dragă școală pe care au frecventat-o anul acesta. Eurognosi și-a premiat elevii claselor de limbi străine și after school cu câte o meritată diplomă de absolvent.


Culoare, zâmbet, succes acestea sunt ingredientele actului educațional Eurognosi. Copiii care au ales să studieze aici o limbă străină sau să urmeze cursurile after school sunt fericiți, veseli, plini de entuziasm, dornici să descopere lucruri noi alături de cei mai buni și prietenoși profesori. După un an formidabil, în care au învățat să vorbească și să scrie în engleză, germană, franceză sau spaniolă ori au petrecut orele de după școală într-o atmosferă relaxantă și amuzantă, elevii Eurognosi au participat cu bucurie la festivitatea de premiere, organizată special pentru ei.
Însoțiți de părinți și bunici, cei mai mici elevi au școlii au umplut de veselie sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu, locul în care a avut loc momentul festiv dedicat absolvenților Eurognosi.
Rând pe rând, profesorii Școlii Eurognosi și-au strigat elevii pe scenă, i-au felicitat și le-au oferit diplomele de absolvenți. Copiii au avut parte și de câteva surprize: un moment artistic folcloric susținut de ansamblul de tineri de la Perieți, clipe de amuzament la cabina foto și o gustare dulce cu cele mai bune prăjituri. Elevii Eurognosi vor veni și în vacanță la cursuri. De luni, 17 iunie, ei au posibilitatea să continue cursurile de limbă engleză și germană. De două ori pe săptămână, alături de profesori, vor fi prezenți la aceste cursuri și vorbitori nativi de limba engleză. Și adulții sunt așteptați la cursuri, indiferent de nivelul de studii. La limba germană, profesorii vor pregăti cursanții și în vederea susținerii examenului Goethe – nivelurile A1, A2 și B1. Iar copiii care vor să se distreze și să învețe lucruri noi cât e ziua de lungă sunt așteptați la modulele cu program prelungit ale școlii de vară. Eurognosi organizează în vacanță și două tabere de vară. Prima începe pe 24 iunie, la Bușteni. Aici, copiii vor viziona filme în limba engleză și vor participa la cursuri de dezvoltare personală. Pe 18 august vor merge într-o tabără muzicală, la Cabana Valea Șipotului, aflată la 15 km de Sinaia.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019