Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii olteni, cei mai buni salvatori
14.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 101

Performanță formidabilă obținută de elevii olteni la etapa interjudețeană a concursului „Cu viața mea apăr viața!”. Echipajele de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina și Școala Gimnazială „Tătulești” au reușit să se califice în faza națională a acestui concurs care va avea loc la Deva.


Elevi de liceu și de gimnaziu din trei județe au participat, ieri, la etapa interjudețeană a concursului organizat de Ministerul Educației Naționale, „Cu viața mea apăr viața!”. Competiția cu tematică de protecție civilă are caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv.
Concursul a avut o probă teoretică, iar probele practice au constat în transportarea unui pacient pe targă, pe o distanță de 50 de metri și parcurgerea unui traseu cu obstacole, având masca pe față, cu vizorul obturat. Au fost două probe, la care elevii Liceului Tehnologic „Alexe Marin”, coordonați de profesoara Maria Diaconu și cei de la Școala Gimnazială Tătulești, coordonați e Daniela Păun au reușit să obțină cele mai bune punctaje din competiție.
Până în marea finală a acestui concurs, cele două echipaje se antrenează intens, pentru a fi în cea mai bună formă.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019