Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pregătiți pentru a conduce”
13.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 588

Zi de mare sărbătoare la Facultatea de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Olt. O nouă promoție de studenți a absolvit cursurile acestei unități de învățământ superior. Un eveniment emoționant atât pentru conducerea unității, cât și pentru cei 72 de absolvenți.


„Gaudeamus Igitur” s-a auzit astăzi în sala de festivități a Facultății de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din Slatina. Absolvenții promoției 2015-2019 au spus adio anilor de studenție. La eveniment au participat decanul facultății din Bucureşti, Toma Dinu, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean Olt.
Pentru cei 72 de absolvenți din cea de-a 16-a promoție a Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina, această zi va rămâne o amintire plăcută, care marchează o nouă etapă în viața lor.
Cei care doresc să urmeze cursurile acestei unități de învățământ, trebuie să știe că numărul de locuri este limitat, iar pe viitor facultatea va avea o nouă denumire.
Emoții și mai mari pentru absolvenții de astăzi vor fi la sfârșitul lunii iunie, atunci când vor susține examenul de licență.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019