Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pregătiți pentru a conduce”
13.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 658

Zi de mare sărbătoare la Facultatea de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Olt. O nouă promoție de studenți a absolvit cursurile acestei unități de învățământ superior. Un eveniment emoționant atât pentru conducerea unității, cât și pentru cei 72 de absolvenți.


„Gaudeamus Igitur” s-a auzit astăzi în sala de festivități a Facultății de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din Slatina. Absolvenții promoției 2015-2019 au spus adio anilor de studenție. La eveniment au participat decanul facultății din Bucureşti, Toma Dinu, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean Olt.
Pentru cei 72 de absolvenți din cea de-a 16-a promoție a Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina, această zi va rămâne o amintire plăcută, care marchează o nouă etapă în viața lor.
Cei care doresc să urmeze cursurile acestei unități de învățământ, trebuie să știe că numărul de locuri este limitat, iar pe viitor facultatea va avea o nouă denumire.
Emoții și mai mari pentru absolvenții de astăzi vor fi la sfârșitul lunii iunie, atunci când vor susține examenul de licență.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE