Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premiați pentru excelență
07.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2349

Moment festiv pentru elevii de clasa a IV-a care studiază la Centrul Județean de Excelență Olt. Pentru că au participat cu interes la cursurile intensive de matematică sau limba și literatura română, dar și pentru că au obținut rezultate remarcabile la olimpiade, copiii au fost felicitați de dascălii lor și au primit diplome de excelență.


 Dornici să descopere și să aprofundeze tainele științei și orientați către performanță, elevii care participă la cursurile Centrului Județean de Excelență au încheiat cu succes un nou an școlar. Pentru ei, dascălii care predau aici au organizat o festivitate de premiere la sediul centrului, aflat în cadrul Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu” Slatina.
Centrul Județean de Excelență Olt și-a început activitatea în anul 2013. Misiunea sa este aceea de a susține elevii capabili de performanță, în diferite domenii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019