Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lecție de educație sexuală, la LPS Slatina
22.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 672

Elevele de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au avut șansa de a participa la o lecție de educație sexuală. Adolescentele au putut învăța de la specialiști despre riscurile sarcinilor la vârste foarte mici, bolile specifice și consecințele în planul sănătății fizice și psihice. Proiectul demarat astăzi este implementat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina.


„Educația sexuală a tinerilor prin informare asupra prevenirii sarcinilor nedorite și a bolilor specifice” este titlul proiectului care a demarat în liceele din Olt de către Clubul Soroptimist Internațional Slatina, în colaborare cu Spitalul Slatina, Poliția de Proximitate, Inspectoratul Școlar și DGASPC. Un subiect tabu pentru mulți dintre adolescenți și părinții lor. Zeci de eleve slătinene au primit sfaturi prețioase de la echipa de specialiști care susțin aceste lecții.
Aceste informații au fost binevenite pentru tinere.

Ideea acestui proiect a pornit de la realitatea socială din țara noastră. Potrivit statisticilor, în România sunt peste 85.000 de mame minore și 40.000 de copii abandonați, România ocupând primul loc la acest capitol în Europa.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019