Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lecție de educație sexuală, la LPS Slatina
22.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 717

Elevele de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au avut șansa de a participa la o lecție de educație sexuală. Adolescentele au putut învăța de la specialiști despre riscurile sarcinilor la vârste foarte mici, bolile specifice și consecințele în planul sănătății fizice și psihice. Proiectul demarat astăzi este implementat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina.


„Educația sexuală a tinerilor prin informare asupra prevenirii sarcinilor nedorite și a bolilor specifice” este titlul proiectului care a demarat în liceele din Olt de către Clubul Soroptimist Internațional Slatina, în colaborare cu Spitalul Slatina, Poliția de Proximitate, Inspectoratul Școlar și DGASPC. Un subiect tabu pentru mulți dintre adolescenți și părinții lor. Zeci de eleve slătinene au primit sfaturi prețioase de la echipa de specialiști care susțin aceste lecții.
Aceste informații au fost binevenite pentru tinere.

Ideea acestui proiect a pornit de la realitatea socială din țara noastră. Potrivit statisticilor, în România sunt peste 85.000 de mame minore și 40.000 de copii abandonați, România ocupând primul loc la acest capitol în Europa.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020