Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Produsele bio, distruse de profit
15.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 94

Spune-mi ce mănânci, ca să îți spun cine eşti! După acest dicton se ghidează o parte din slătineni atunci când merg la cumpărături. Chiar dacă de cele mai multe ori oamenii țin cont și de prețul produselor, își doresc și marfă de calitate. Și, dacă se poate, și fără chimicale. Din păcate, la nivelul județului agricultura ecologică este un domeniu slab dezvoltat.




Cam acesta este gândul fiecărui cumpărător atunci când merge la piață și își dorește ca legumele și fructele pe care le cumpără să fie bogate în vitamine și nu în chimicale atât de dăunătoare pentru organism.

Mai sunt și cumpărători care dau credit micilor producători, mai ales țăranilor, care se presupune că încă nu au apelat la îngrășăminte chimice și tot felul de alți stimulenți.

Cu toate acestea, specialiștii ne dau o veste proastă. Agricultura ecologică este abia la început de drum în județ

Și condițiile de producție sunt unele foarte aspre. Este interzisă cu desăvârșire folosirea produselor fitosanitare, ceea ce duce la o producție redusă cantitativ. Și cum în ziua de azi profitul este ținta oricărui întreprinzător, rentabilitatea agriculturii ecologice este din start exclusă.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE