Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Argint și bronz la științe exacte
21.04.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 88

Se iau câțiva profesori cu experiență dispuși să dezvăluie copiilor tainele științelor exacte, se caută elevi motivați și dornici de performanță, iar rezultatul va fi unul deosebit. O echipă puternică ce va obține la toate concursurile naționale cele mai bune rezultate. Așa s-a întâmplat în cazul olimpiadelor de matematică și informatică, competiții unde elevii olteni s-au făcut remarcați.




Rețeta succesului nu poate fi alta decât munca în echipă și implicarea atât a elevilor, cât și a profesorilor. Iar rezultatele vor fi întotdeanua pe măsura muncii depuse. Așa se face că elevii olteni care au făcut parte din loturile gimnaziale județene care au reprezentat Oltul la fazele naționale de matematică și informatică s-au întors acasă cu medalii de argint și bronz.

Mulțumiți de rezultatele obținute, copiii știu că întotdeauna este loc de mai bine, așa că pentru anii viitori și-au stabilit noi obiective.

Iată însă și numele celor care au stat în spatele acestor rezultate. Profesorii coordonatori sunt Grațiela Popa, Mariana Năsui, Doru Popescu, Mirela Vizonie, Daniel Pietriș și Ovidiu Staicu.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE