Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sportul minţii, o provocare pentru copii
22.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 101

Cercul de şah de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” este cunoscut în rândul copiilor de toate vârstele, care vor să înveţe prin joacă. Această activitate extrem de stimulantă pentru cei mici, le pune gândirea strategică la încercare şi îi ajută să înţeleagă mai bine regulile sportului minţii.


 Clubul de şah este printre cele mai populare şi îndrăgite cercuri de la Palatul Copiilor. 110 copii sunt înscrişi la această activitate, pentru a-şi dezvolta abilităţile de gândire şi memorie. Micuții învaţă regulile şahului prin joc, într-o atmosferă relaxată şi amicală, încurajată de profesorul de la clasă.
Copiii sunt entuziasmaţi, când vine vorba de şah. Pentru ei, este important să cunoască cât mai bine regulile jocului.
Copiii vor continua să îşi cultive pasiunea pentru acest sport al minții şi să îşi dezvolte capacităţile logice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021