Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Şah, pictură şi muzică la Palatul Copiilor
19.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 186

Micuţii de toate vârstele fac zilnic o paletă largă de activităţi la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina. Printre cele mai căutate cercuri sunt cele de pictură şi şah, acolo unde zeci de copii învaţă zi de zi tainele acestor domenii.


 Mii de copii desfăşoară zilnic activităţi diversificate la Palatul Copiilor „Adrian Băran”. Chiar dacă pandemia îşi face simţită prezenţa în viețile noastre, conducerea unităţii a avut grijă ca micuţii să aibe mereu la dispoziţie un mediu sigur de lucru.
La Palatul Copiilor, copiii de toate vârstele îşi dezvoltă diferite abilități în cadrul celor 27 de cercuri de aici. Peste 3200 de elevi frecventează aceste cursuri, de la şah, muzică, pictură şi limbi străine.
Pentru cei mici, aceste activităţi sunt perfecte pentru a-şi petrece timpul liber, într-un mod plăcut şi util. Cu toţii vor să aprofundeze cât mai mult cunoştinţele dobândite şi să fie din ce în ce mai buni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021