Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Tudor Balş│Artist de calibru, la Galeria „Artis”
13.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 105

Muzeul Judeţean Olt a fost gazda unei expoziţii inedite de pictură, intitulată „Universuri paralele”. Expert în artele plastice, pictorul Paul Tudor Balş şi-a expus cele mai recente tablouri pe simezele Galeriei „Artis”.


 Publicul slătinean a avut ocazia de a admira o expoziţie de excepţie la galeria „Artis”. Pictorul Paul Tudor, renumit atât în zona olteană, cât şi peste hotare, se află la cea de a 45-a expoziţie personală. Multe dintre tablourile expuse la Slatina au ca inspiraţie locurile dragi ale copilăriei sale.
Artist cu experienţă în toate domeniile picturii, Paul Tudor Balş reinterpretează elemente ale realismului clasic, pentru a descoperi valenţe noi în compoziţiile sale. Expoziţia cuprinde 47 de lucrări cu natură statică, peisaje, artă abstractă şi portrete.
Din cauza pandemiei, vernisajul expoziţiei a avut loc într-un cadru restrâns. Publicul poate admira lucrările cunoscutului artist, ţinând cont de toate măsurile de protecţie împotriva coronavirusului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021