Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Giffoni│Patru elevi slătineni, pentru o lume mai bună
11.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 784

A început cea de-a noua ediție a Festivalului Internațional de Film pentru copii Giffoni Macedonia, iar patru elevi slătineni, alături de profesoara Grațiela Popa, jurizează și anul acesta cele mai bune filme din concurs. Festivalul, care se desfășoară online, este găzduit de Centrul de Limbi Străine Eurognosi din Slatina. Echipa de tineri participanți jurizează filme de scurt și lung metraj, stabilind apoi care sunt cele mai bune proiecții din această ediție.


 Nineta, Diana, Tea și Radu, alături de profesoara Grațiela Popa, reprezintă cu cinste și anul acesta, municipiul Slatina, la Festivalul Internațional de Film pentru Copii Giffoni. În perioada 7-12 octombrie are loc cea de-a noua ediție a festivalului, iar jurații slătinenii vor alege cele mai bune filme pentru copii.
Tinerii jurați spun că participarea la acest festival este mai mult decât o simplă experiență.
Festivalul Giffoni a fost fondat în 1971, transformându-se, de-a lungul anilor, dintr-un eveniment regional, într-o manifestare internațională grandioasă. Festivalul a evoluat de la cinematografie la alte specialități artistice, cum ar fi teatrul, arte vizuale și muzică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021