Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poezii „Pe ţărm de vis”
05.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 527

Lansare de carte, ieri, la Casa Corpului Didactic. Învăţătoarea Otilia Sterie de la Şcoala Gimnazială „George Poboran” a lansat primul său volum de poezii. Cartea are în centrul ei tema universală a iubirii, din perspectiva personală a autoarei.


 Lansarea de carte „Pe ţărm de vis”, semnată de învăţătoarea Otilia Sterie, a avut loc ieri la Casa Corpului Didactic. Volumul cuprinde o colecţie de poezii din experienţele personale ale autoarei, de la începutul adolescenţei, până în perioada maturităţii.
Otilia Sterie este un cadru didactic dedicat meseriei sale, iar apropiaţii o descriu ca fiind un suflet sensibil, cu o înclinaţie către activităţile artistice.
Invitaţii la eveniment au avut ocazia să asculte mai multe poezii, pentru a intra mai bine în universul interior conturat în carte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021