Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru│„Avarul”, aplaudat la Slatina
04.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 173

Iubitorii de teatru au avut parte de un spectacol de excepţie pe scena slătineană. Celebra piesă „Avarul” s-a jucat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, în interpretarea actorilor consacraţi ai teatrului românesc, Cristina Deleanu şi Eugen Cristea.


 Spectacol de succes, vineri seara, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. „Avarul” este o piesă de renume, care a cunoscut de-a lungul timpului nenumărate reprezentaţii scenice în toate teatrele din ţară. Din cauza pandemiei de coronavirus, locurile în sală au fost limitate.
Pentru spectatorii slătineni, această piesă a venit ca o gură de aer proaspăt. Sala de teatru a prins viaţă sub interpretarea marilor actori, iar publicul a trăit fiecare clipă din plin.
Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19, sala de teatru nu a funcţionat la capacitate maximă. La intrare, fiecare participant a trebuit să facă dovada vaccinării sau să se prezinte cu un test rapid.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021