Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru│„Avarul”, pe scena slătineană
28.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 133

Publicul slătinean este invitat, vineri, la un spectacol de teatru savuros la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Piesa „Avarul”, în regia lui Daniel Niţoi, va aduce pe scenă nume consacrate ale teatrului românesc.


„Avarul” de Moliere se va juca pe scena slătineană pe 1 octombrie la ora 19:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. O piesă clasică, cu aer de epocă, în centrul căreia se află un personaj complex, ridicol de zgârcit, după cum sugerează şi titlul. Această satiră comică poate şoca spectatorul prin actualitatea şi adaptarea ei la timpurile noastre. Din cauza situaţiei epidemiologice, locurile în sală sunt limitate, iar doritorii trebuie să respecte măsurile de protecţie individuală.
Biletele au fost puse spre vânzare încă de vinerea trecută. Dacă numărul cazurilor de Covid-19 va crește zilele următoare, spectacolul va fi reprogramat pentru o altă dată.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021