Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Dialog pictural” la Galeria Artis
27.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 130

Muzeul Judeţean Olt vine cu o nouă expoziţie de artă pentru toţi iubitorii de frumos. „Dialog pictural” a fost vernisată astăzi la Galeria Artis şi cuprinde lucrările tematice ale pictorului Gheorghe Diaconu.


 31 de lucrări au fost expuse astăzi pe simezele galeriei, într-o varietate de stiluri şi tehnici precum: ulei sau acrilic pe pânză şi icoane pe lemn. De la natură statică, peisaje şi flori, până la scene biblice, tablourile reprezintă o meditaţie asupra vieţii rurale în viziunea personală a artistului.
Stilul artistului îmbină elemente din cel clasic cu modern, iar atmosfera creată prin culorile pastel conferă o stare de linişte şi calmitate privitorului. Artistul plastic Gheorghe Diaconu este student al facultăţii de Teologie din Craiova, iar această pasiune se regăseşte şi în tablourile sale.
Expoziţia poate fi vizitată până pe 11 octombrie la Galeria Artis. Până atunci, iubitorii de artă îşi pot achiziţiona tablouri din această colecţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021