Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Judeţeană│Ateliere de creaţie pentru copii
09.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 258

Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” organizează în fiecare vară activităţi creative pentru cei mici. Copiii participă în vacanța de vară la ore de lectură şi ateliere de creaţie, pentru a-şi dezvolta simţul artistic şi imaginaţia.


 Ghicitori şi lucru manual. Aşa şi-au încheiat vacanţa copiii de clasa I de la „Ion Minulescu”. La sfârşit, micuţii au ascultat o legendă a toamnei şi au confecţionat un coşuleţ cu struguri.
Micuţii au fost extrem de entuziasmaţi să lucreze cu mâinile şi să îşi exprime creativitatea. Curioşi, au pus tot felul de întrebări pentru a se asigura că urmează fiecare pas, aşa cum trebuie.
Motto-ul acestei vacanțe a fost „O vară sofisticată – cu creaţii glazurată”. Creațiile copiilor vor fi premiate și vor fi puse în valoare într-o expoziție pe care Biblioteca o va amenaja în holul instituției.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021