Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tineri pasionaţi de film şi teatru
07.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 355

Trupa de teatru „Rege” a Colegiului Naţional „Radu Greceanu” a realizat un scurtmetraj după romanul „Privighetoarea”, în cadrul festivalului de film „Boovie”. Cei şapte coechipieri şi-au pus toată creativitatea în scenariul, montajul, regia şi actoria adaptării cinematografice.


 De la scenariu şi regie, până la montaj şi actorie, totul a fost realizat de către trupa de teatru de la „Radu Greceanu”. Scurtmetrajul este o adaptare după romanul „Privighetoarea” de Kristin Hannah, în viziunea personală a fiecărui elev.
Profesorul coordonator care a sprijinit trupa în demersul său a fost Dana Iancu. Ea mărturiseşte că le-a lăsat elevilor săi libertatea de a crea, iar marea provocare a fost ca ei să își pună imaginaţia la încercare.
Tinerii nu au de gând să renunţe prea curând la pasiunea lor. Cu toţii spun că o să continue acest hobby, fie în timpul liber, fie la o facultate de specialitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021