Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Folclorul oltenesc se îmbogățește
07.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 204

Palatul Copiilor „Adrian Băran”, în colaborare cu Direcție Județeană de Sport și Tineret și mai multe ansambluri din județul Olt au dat startul unui nou proiect cultural. Obiectivul principal este acela de a îmbogăți folclorul oltenesc cu cântece și jocuri împrumutate din alte regiuni ale țării.


 Folclorul oltenesc se îmbogățește. Și asta datorită unui proiect lansat de către Palatul Copiilor „Adrian Băran” demarat în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și mai multe ansambluri din Olt.
Coregrafii ansamblurilor „Dârjovul” din Valea Mare, „Hora din Osica de Jos, „Plaiurile Sâmbureștiului” și „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus au vorbit cu emoție despre cele mai importante momente din cariera lor, despre succes, greutăți, satisfacții și dezamăgiri.
Valoarea proiectului cultural inițiat de olteni este de aproape 17.000 de lei. Cele patru ansambluri folclorice vor introduce în programul lor artistic dansuri din mai multe regiuni ale țării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021