Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ansamblul „Acidava”, din nou la înălțime
07.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 175

Ansamblul Folcloric „Acidava” din Piatra Olt dovedește încă o dată că este de neîntrecut. Recent, călușarii au participat la „Festivalul Național "Dobroge, Mândră Grădină” de la Constanța unde au obținut medalia de aur la secțiunea Coregrafie și premiul întâi la secțiunea Obicei.


 După luni bune de pregătire, rezultatele vin rând pe rând. Este vorba despre călușarii Ansamblului Folcloric „Acidava” din Piatra–Olt. Sub îndrumarea cunoscutului coregraf Dumitru Iordache, oltenii au participat în perioada 31 august -5 septembrie la cea de-a XIV-a ediție a „Festivalul Național "Dobroge, Mândră Grădină”, iar rezultatul obținut este unul de excepție.
Principalul susținător al ansamblului folcloric este Primăria Piatra-Olt.
După participarea la acest concurs prestigios, călușarii au intrat în vacanță. Ei vor relua pregătirea la sfârșitul acestei luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021