Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru│„5 acte de dragoste” la Slatina
03.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 143

Slătinenii au savurat un spectacol de teatru de excepţie, aseară, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Piesa „5 acte de dragoste” a adus pe scenă două nume mari ale teatrului românesc, Cristina Deleanu şi Eugen Cristea.


 O comedie spumoasă despre dragoste, cu mai multe faţete. Sub forma unui colaj comic de poveşti, piesa de teatru înfăţişează iubirea, de la începuturile tinereţii până la culmile bătrâneţii. Astfel, scena a prins viaţă în interpretarea marilor actori Cristina Deleanu şi Eugen Cristea.
Publicul a fost în extaz şi s-a bucurat de fiecare secundă a spectacolului, iar sala a răsunat de râsete şi ropote de aplauze.
Următoarea piesă de teatru ce va fi pusă în scenă la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, va avea loc pe 19 septembrie. Este vorba despre „Trioul Conjugal”, cu alte nume sonore din scena românească: Luminiţa Bucur şi Oleg Apostol.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021