Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii citesc şi în vacanţă
20.08.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 277

Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” se bucură de un număr mare de iubitori de carte care trec pragul instituţiei în timpul vacanţei. Rafturile sunt mereu actualizate cu cele mai noi achiziţii, iar sute de persoane accesează zilnic site-ul bibliotecii.


 Cititorii bibliotecii se pot bucura de o gamă variată de cărţi: de la literatură clasică şi SF, până la lectură de specialitate. Toate pot fi împrumutate de la sediul Bibliotecii Judeţene de către cei care adoră să citească.
Pe timpul vacanţei, biblioteca s-a bucurat de un număr constant de vizitatori. În acelaşi timp, site-ul instituţiei este la fel de accesat de către cei interesaţi.
Cele mai căutate secţii ale bibliotecii sunt deschise până la ora 18:00 toată săptămâna. Excepţie fac zilele de luni şi sâmbătă, când programul este până la ora 17:00, respectiv 13:00, în week-end.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021